THE TELEGRAPH VISITA LA COVA DE SANTA LLÚCIA

2022-06-22 21:44

El periodista britànic Michael Kerr, del prestigiós diari The Telegraph, va visitar la Cova de Santa Llúcia i l'exposició AIXÒ VA PASSAR a la Bisbal de Falset el dimecres 15 de juny entrevistant durant una hora a l'Enric Masip.

El periodista publicarà un article sobre la Batalla de l’Ebre al mes de juliol, per la qual cosa el Patronat de Turisme de Costa Daurada i Terres de l’Ebre va organitzar un presstrip per tal que conegués els espais més destacats de la batalla entre els quals, el mateix periodista va demanar que s’hi inclogués la Cova-hospital de Santa Llúcia.  

El periodista va estar acompanyat a la nostra comarca per la guia turística Rachel Ritchie de Travel Priorat.

La visita va rebre el suport del Patronat de Turisme de Costa Daurada i la col·laboració de l’Oficina de Turisme del Consell Comarcal del Priorat.

 

El periodista británico Michael Kerr, del prestigioso diario The Telegraph, visitó la Cueva de Santa Lucía y la exposición ESO PASÓ en la Bisbal de Falset el miércoles 15 de junio, entrevistando durante una hora a Enric Masip.
El periodista publicará un artículo sobre la Batalla del Ebro en el mes de julio, por lo que el Patronato de Turismo de Costa Dorada y Tierras del Ebro organizó un Presstrip para que conociera los espacios más destacados de la batalla entre los cuales, el mismo periodista pidió que se incluyera la Cueva-hospital de Santa Lucía.
El periodista estuvo acompañado en nuestra comarca por la guía turística Rachel Ritchie de Travel Priorat.
La visita recibió el apoyo del Patronato de Turismo de Costa Dorada y la colaboración de la Oficina de Turismo del Consejo Comarcal del Priorat.