FAMILIARS DEL TINENT REPUBLICÀ

2016-12-10 17:12

Familiars del tinent republicà Aurelio Zurita Arrufat, desparegut a la Batalla de l'Ebre, va ser trobat ahir 9 de desembre a  a la fossa cumuna del cementiri de la Bisbal de Falset pel seu nebot-net Aurelio Zurita, que porta el mateix nom  en honor al seu oncle avi desaparagut a la Batalla de l'Ebre.

  El Tinent Aurelio Zurita Arrufat  del XV Cos d'Exèrcit Republicà, va ser ferit a la Batalla de l'Ebre i ingressat a la Cova Hospital de Santa Llúcia on va morir l'1 d'agost de 1938 i enterrat al cementiri.

El senyor Aurelio Zurita, que porta el mateix nom en honor al seu oncle avi, va estar ahir a tarda a la Bisbal i dintre de poc vindran un dia amb tranquil·litat tots el familiars ha homenatjar-lo

 

Familiares del teniente republicano Aurelio Zurita Arrufat, desaparecido en la Batalla del Ebro, fue encontrado ayer 9 de diciembre  en la fosa cumuna del cementerio de La Bisbal de Falset por su sobrino-nieto Aurelio Zurita, que lleva el mismo nombre en honor a su tío abuelo desaparecido en la Batalla del Ebro.

   El Teniente Aurelio Zurita Arrufat del XV Cuerpo de Ejército Repúblicano, fue herido en la Batalla del Ebro e ingresado en la Cueva Hospital de Santa Lucía donde murió el 1 de agosto de 1938 y enterrado en el cementerio.

El señor Aurelio Zurita, que lleva el mismo nombre en honor a su tío abuelo, estuvo ayer por la tarde en la Bisbal y dentro de poco vendrán un día con tranquilidad todos los familiares ha homenajearlo.